Professionals

Als NVGH werken we graag samen met andere professionals in de hondenbranche.

Zo hebben vele leden een goede samenwerking met dierenartsen zodat een hond de optimale zorg krijgt vanuit meerdere vakgebieden. Ook wordt er onderling tussen onze leden overleg gepleegd, doorverwezen en samengewerkt waar nodig.

Indien een huisdier is verzekerd zal een NVGH-gedragstherapeut zijn best doen om te zorgen dat alle benodigde informatie bij de verzekeraar terechtkomt en het consult vergoed kan worden.

hond rent door het veld

Net afgestudeerd of op zoek naar een vereniging die bij jou past ?

Ben je net afgestudeerd hondengedragstherapeut of misschien heb je al langer geleden je diploma behaald, maar zoek je naar een vereniging van professionals om je netwerk en je kennis te vergroten. Dan ben je zeker bij de NVGH aan het juiste adres. Wil je graag eens vrijblijvend een gesprek met een van onze leden?  Neem dan gerust contact op met onze voorzitter via voorzitter@nvgh.nl

Onze leden hebben regelmatig overleg via intervisiegroepen, maar we bieden ook extra mogelijkheden om kennis te delen en te verkrijgen via webinars.
In het blad Onze Hond verschijnt maandelijks een artikel geschreven door een van onze leden en ook in het vakblad voor de dierenartsen zijn enkele artikelen geplaatst om de samenwerking met de dierenartsen te versterken.

Vind een NVGH gedragstherapeut in de buurt

Zoeken